Kan ik gewoon kunstgras op zand leggen?

Voor het aanleggen van kunstgras is een basislaag van aggregaat nodig, meestal gemaakt van grind. Leg niet te veel zand op je opstelplaats, want te veel zand kan leiden tot dips bij het leggen van je kunstgras.

Kan ik gewoon kunstgras op zand leggen?

Voor het aanleggen van kunstgras is een basislaag van aggregaat nodig, meestal gemaakt van grind. Leg niet te veel zand op je opstelplaats, want te veel zand kan leiden tot dips bij het leggen van je kunstgras. Kunstgras direct op de grond of op bestaand gras leggen werkt niet, omdat het eindresultaat een zeer ongelijk uitziend gazon zou zijn. Ik heb onlangs AstroGras laten installeren en het gewricht is duidelijk zichtbaar, dus ik kan niet anders dan denken dat het niet is gesneden voordat ik het ging leggen, zoals u adviseert.

Om te beginnen raad ik aan om het kunstgras op te tillen en ervoor te zorgen dat de ondergrond en het legparcours goed zijn uitgevoerd - ik heb drie jaar geleden kunstgras laten leggen en onder de grasmat zijn grote paddenstoelen gegroeid ter grootte van grapefruits in diameter. Ik laat al geruime tijd gras leggen en ik heb een afvoer onder mijn grasmat die langzaam kleiner is geworden, waarschijnlijk als gevolg van water dat door regen en spel stroomt. Als u de kosten voor het leggen van uw gras wilt verlagen, kunt u kiezen voor grind in plaats van zand. Als je echter van plan bent om kunstgras te leggen op een locatie die niet goed gedraineerd is of op een bestaand gebied met een ongelijke onderbodem om het af te vlakken, dan moet je eerst een zandbasislaag aanbrengen.

Dit water spoelt geleidelijk het scherpe zand onder uw nepgras weg en zorgt ervoor dat uw gazon er weer ongelijk uitziet. Het is niet alleen belangrijk om de juiste vorm van aggregaat te gebruiken en te zorgen voor een goede verdichting, maar de laatste stap bij het installeren van de legbaan is ervoor te zorgen dat het oppervlak perfect vlak is voordat het gras wordt gelegd. Als u de dichtstbijzijnde door NeoGrass goedgekeurde installateur wilt vinden, kunt u dat doen door hier uw postcode in te voeren. Wanneer u kunstgras op een zandbodem legt, zorg er dan voor dat uw basislaag goed verdicht en vlak is.

Leave Reply

Required fields are marked *