Hoe Kunstgras Correct te Installeren in uw Tuin

Kunstgras mag nooit direct op bestaand gras of kale grond worden gelegd. Er is een ondergrond nodig om het kunstgras vlak en egaal te houden, waardoor drainage mogelijk is en scheuren en beschadigingen worden voorkomen.

Hoe Kunstgras Correct te Installeren in uw Tuin

Kunstgras mag nooit direct op bestaand gras of kale grond worden gelegd. Er is een ondergrond nodig om het kunstgras vlak en egaal te houden, waardoor drainage mogelijk is en scheuren en beschadigingen worden voorkomen. Er is slechts een dunne basislaag nodig, maar dat is voldoende om u een stevige en duurzame basis te geven die uw gazon de ondersteuning geeft die het nodig heeft. Deze stap is ook nodig om ervoor te zorgen dat u ook het juiste niveau van afvoer krijgt.

Als u van plan bent uw kunstgras over de grond te leggen, verwijder dan de grond tot ongeveer 3-4 centimeter zodat u voldoende ruimte heeft voor de nieuwe grasmat. Vervolgens moet u alle bestaande dode vegetatie uit de grond verwijderen zodat deze egaal en uniform is. Als u klaar bent met het voorbereiden van de ondergrond, is het tijd om het kunstgras te leggen. Leg met hulp van iemand anders het kunstgras voorzichtig over de ondergrond die je hebt voorbereid.

Door bovenstaande stappen te volgen, kunt u in een mum van tijd uw gloednieuwe kunstgras in uw huis laten plaatsen. U moet dit ten minste twee weken voor aanvang van uw project doen, zodat alle begroeiing in het gebied waar u het gazon wilt aanleggen, wordt gedood. Aan de andere kant, als uw tuin erg hobbelig is, moet u dit misschien oplossen voordat u zelfs maar begint met het toevoegen van uw nieuwe grasmat. Het is belangrijk om de juiste vorm van aggregaat te gebruiken en voor een goede verdichting te zorgen, maar de laatste stap bij het installeren van de legbaan is ervoor te zorgen dat het oppervlak perfect vlak is voordat het gras wordt gelegd.

Hier is een stapsgewijze handleiding die u door het proces leidt om uw eigen stukje kunstgras in uw tuin aan te leggen. Het kan zelfs heel leuk zijn en ook behoorlijk bevredigend om de bestaande grasmat in je tuin op te ruimen en te zien hoe het werk vorm begint te krijgen.

Leave Reply

Required fields are marked *