Heeft u infill nodig voor de installatie van kunstgras?

Kunstgras aanleggen is een geweldige manier om een mooi, onderhoudsarm gazon te creëren. Technisch gezien zijn al deze doeleinden optioneel.

Heeft u infill nodig voor de installatie van kunstgras?

Kunstgras aanleggen is een geweldige manier om een mooi, onderhoudsarm gazon te creëren. Technisch gezien zijn al deze doeleinden optioneel. Daarom brengen sommige grasbedrijven hun producten op de markt als een systeem zonder opvulling. Maar het feit dat gras zonder opvulling kan worden gelegd, betekent niet dat dat zo zou moeten zijn.

Zonder opvulling is de grasmat gevoelig voor veel vermijdbare problemen. Het is mogelijk om kunstgras met of zonder infill aan te leggen. Als u ervoor kiest om geen infill toe te voegen, betekent dit een eenvoudiger, sneller installatieproces en minder geld uit eigen zak, omdat u niet betaalt voor het invulmateriaal of de toepassing. Het aanbrengen van een kunstgrasinstallatie is een van de laatste stappen van een kunstgrasinstallatie, en je zult merken dat je gras er al geweldig uitziet en je vraagt je af waarom je überhaupt nog moet bijvullen.

Heb ik infill nodig voor mijn kunstgras; hebben jullie kunstgras dat niet ontvulbaar is? Infill of non-fill, wat is beter? Dit zijn enkele van de vele vragen die huiseigenaren vaak stellen. Kunstgrasopvulling is elk product dat tussen de bladen van kunstgras wordt geplaatst. De meest gebruikte vulsoorten op de markt zijn zand en rubber, en ze kunnen afzonderlijk of samen worden gebruikt. Het is mogelijk om uw kunstgras met of zonder infill aan te leggen.

De invulinstallatie is de laatste stap in de aanleg van kunstgras, en we merken dat ons gras er al geweldig uitziet en we vragen ons af waarom we überhaupt nog infill nodig hebben. Het is echter belangrijk om te weten wat infill eigenlijk doet en hoe belangrijk het is in kunstgras. Wanneer uw gazon als speeltuin wordt gebruikt, is het belangrijk om korrelige rubberen vulling toe te voegen aan uw kunstgras, vooral voor schokdemping. U kunt samen met uw installateur kijken hoeveel vulmateriaal u nodig heeft en of u mogelijk wat geld kunt besparen door minder te gebruiken (afhankelijk van het beoogde gebruik van uw gazon), maar u hebt wel vulmateriaal nodig en moet dat meenemen in uw budget voor uw kunstgrasinstallatie.

Door infill toe te voegen aan een kunstgrasinstallatie, wordt het submateriaal beschermd tegen activiteit en omgeving, wat de levensduur van uw gazon kan verlengen.

Leave Reply

Required fields are marked *