Kun je gras leggen op oud gras?

Het is misschien mogelijk om kunstgras direct op uw bestaande gazon te leggen, maar alleen omdat u iets kunt doen, betekent niet dat dit de beste manier van handelen is. Dat betekent echter niet dat gras leggen op gras geen voordelen heeft.

Kun je gras leggen op oud gras?

Het is misschien mogelijk om kunstgras direct op uw bestaande gazon te leggen, maar alleen omdat u iets kunt doen, betekent niet dat dit de beste manier van handelen is. Dat betekent echter niet dat gras leggen op gras geen voordelen heeft. Het eerste deel van het antwoord is dat het inderdaad mogelijk is om kunstgras direct over uw bestaande gazon te leggen. Dit betekent echter niet dat het een goed idee is of dat je uiteindelijk tevreden zult zijn met het resultaat.

Laten we eens kijken naar enkele voor- en nadelen. Door kunstgras over een bestaand gazon te leggen, zijn verschillende belangrijke stappen die essentieel zijn voor de integriteit en levensduur van uw nieuwe gazon simpelweg niet mogelijk. Als u gras over gras legt, zal het, zelfs als het overleeft, hoger zijn dan de rest van uw gazon, wat resulteert in een oneffen en hobbelig uiterlijk. Het leggen van gras kan echter een moeizaam proces zijn, waardoor mensen zich vaak afvragen: moet je echt de oude grasmat openscheuren of kun je een kortere weg nemen? Kun je gras over bestaand gras leggen? Het leggen van nieuw gras over bestaand gras, vooral als u alleen gras legt in bepaalde gebieden, ziet er niet zo goed uit als gras dat op de juiste manier is gelegd.

Doe anders de dingen goed en verwijder de oude en verdichte grasmat op de juiste manier voordat u nieuwe grasmat aanlegt. Nu u volledig op de hoogte bent van de problemen met het leggen van gras over bestaand gras, gaan we het hebben over hoe u gras op de juiste manier kunt leggen. Het heeft geen zin om het oude gras dat u hebt gescheurd te verspillen terwijl u de grond van uw nieuwe gazon voorbereidt. Hoewel het misschien een onschuldige manier lijkt om gras over je bestaande dode of verkleurde gras te leggen, kost het je op de lange termijn meer tijd, energie en geld.

Als u de juiste grasmat aanlegt voor uw project, is deze bestand tegen de omstandigheden in uw tuin en uw levensstijl.

Leave Reply

Required fields are marked *