Kun je kunstgras leggen op bestaand gras?

Het eerste deel van het antwoord is dat het inderdaad mogelijk is om kunstgras direct over uw bestaande gazon te leggen. Dit betekent echter niet dat het een goed idee is of dat je uiteindelijk tevreden zult zijn met het resultaat.

Kun je kunstgras leggen op bestaand gras?

Het eerste deel van het antwoord is dat het inderdaad mogelijk is om kunstgras direct over uw bestaande gazon te leggen. Dit betekent echter niet dat het een goed idee is of dat je uiteindelijk tevreden zult zijn met het resultaat. Laten we eens kijken naar enkele voor- en nadelen. Om de vraag nog eens te beantwoorden: „Kun je kunstgras leggen in plaats van natuurgras?” Ons antwoord is ja, niets kan je ervan weerhouden dit te doen.

Een goede grondvoorbereiding is cruciaal voor een goede afwatering van uw kunstgrasinstallatie. Het simpelweg leggen van kunstgras op natuurgras is geenszins een goede voorbereiding van de grond. Het zou geen verrassing moeten zijn als u problemen krijgt met de afvoer als het regent of als u uw grasmat afspoelt tijdens routinematige reiniging. Door overstromingen op uw pas aangelegde kunstgras ziet het er niet alleen niet geweldig uit, maar kan het ook bijdragen aan vroegtijdige veroudering.

Kunstgras mag je nooit rechtstreeks op bestaand gras of kale grond leggen. Een onderbodem is nodig om het kunstgras vlak en egaal te houden, waardoor drainage mogelijk is en scheuren en beschadigingen worden voorkomen. Zorg ervoor dat u de grasmat van tevoren legt om eventuele misvormde plekken te verwijderen, zodat deze tijdens de installatie plat kan liggen. Kunstgras direct op je bestaande natuurgras leggen lijkt misschien een goed idee als je je concentreert op de weinige tijd en geld die je jezelf bespaart.

Dus wat houdt het verwijderen van uw bestaande gazon in? Een graafteam van Sportech begint met het verwijderen van het gras en het wortelsysteem uit uw tuin. Kunstgras is een geweldig alternatief voor een gazon met natuurgras, vooral als het gaat om het besparen van water of het verhogen van de waarde van uw eigendom. Turf heeft niet alleen een droog klimaat nodig om de lijm te laten drogen, maar ook een warme temperatuur om de lijm plat te leggen voor installatie. Door kunstgras over een bestaand gazon te leggen, zijn verschillende belangrijke stappen die essentieel zijn voor de integriteit en levensduur van uw nieuwe gazon eenvoudigweg niet mogelijk.

Voor een goed afvoersysteem moet u uw bestaande gazon verwijderen en aarde onder het kunstgras leggen of afvoerleidingen aanleggen om het water af te voeren. U haalt het beste resultaat en het meeste plezier uit uw gefabriceerde gazon door eerst uw bestaande gazon te verwijderen en professionals alle stappen te laten uitvoeren die nodig zijn om te zorgen voor een goede afwatering en een vlak, egaal oppervlak. Voor een buitengrasmat is er niet veel toe te voegen aan kunstgras voor honden, behalve een huisdiervriendelijke grasmat. Maar als u uw natuurgras niet verwijdert voordat u een kunstgras legt, ziet het kunstgras er hobbelig en lelijk uit.

Als u eenmaal een stevig en egaal werkoppervlak heeft, wordt uw kunstgras uw eigen, gemakkelijk te onderhouden canvas. Het leggen van kunstgras op de grond vereist wel wat voorbereidend werk en inzicht in het hele installatieproces van het gras om succesvol te zijn. Als er gras onder het gras blijft groeien, kan het door de grasmat prikken, de grasmat optillen, laten zinken of vocht vasthouden, wat kan leiden tot schade en een onaantrekkelijk gazon.

Leave Reply

Required fields are marked *