Wat moet je onder kunstgras leggen voordat je het legt?

Geotextielpapier, ook wel geotextielmat genoemd, is de meest gebruikte onderlaag voor kunstgras. Bij het leggen van kunstgras is het erg belangrijk om het geotextielpapier onder de grasmat te leggen.

Wat moet je onder kunstgras leggen voordat je het legt?

Geotextielpapier, ook wel geotextielmat genoemd, is de meest gebruikte onderlaag voor kunstgras. Bij het leggen van kunstgras is het erg belangrijk om het geotextielpapier onder de grasmat te leggen. Er zijn veel redenen om de geotextiele onderlaag te installeren. Je hebt een vlakke ondergrond nodig om je kunstgras op te leggen.

Verspreid ongeveer 1,5 centimeter bouwzand over het gebied om een vlak oppervlak te creëren en gebruik een landschapshark om het gelijkmatig te verdelen. Verdicht het zand vervolgens met een stammachine of 2X2 stuk triplex en een rubberen hamer tot het stevig en vlak is. Zodra al het gras is aangelegd, kunt u het hele gazon met een stijve bezem borstelen om de grassprietjes op te pluizen. Als een buurman of vriend het niet kan gebruiken, gooi de grasmat dan weg volgens de regels van je gemeenschap voor het weggooien van organisch afval.

Breng kunstgraskleefstof aan op het plakband en leg de twee stukken gras op elkaar, zorg ervoor dat de naad in elkaar past zonder elkaar te overlappen. Maar wist u dat de manier waarop uw kunstgras wordt gelegd ook bepalend is voor het uiterlijk, de levensduur en de waarde van uw investering?.

Leave Reply

Required fields are marked *