Wat leg je onder het gras voordat je gaat leggen?

Geotextielpapier is de meest gebruikte onderlaag voor kunstgras, ook wel geotextielmat genoemd. Bij het aanleggen van kunstgras is het erg belangrijk om het geotextielpapier onder de grasmat te leggen.

Wat leg je onder het gras voordat je gaat leggen?

Geotextielpapier is de meest gebruikte onderlaag voor kunstgras, ook wel geotextielmat genoemd. Bij het aanleggen van kunstgras is het erg belangrijk om het geotextielpapier onder de grasmat te leggen. Er zijn veel redenen om de onderlaag van geotextiel te installeren. We bieden gratis bezorging voor alle bestellingen binnen het Britse vasteland, maar buiten het Britse vasteland wordt een extra £50 in rekening gebracht.

Let op: niet alle producten komen in aanmerking voor levering buiten het Britse vasteland. Als de levering van de goederen buiten het vasteland van het VK plaatsvindt, kunnen de tijden variëren afhankelijk van de afleverlocatie. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van een bestelling bij Artificial Grass GB. We streven ernaar om uw bestelde goederen binnen 2 tot 5 werkdagen te leveren.

Uw goederen worden verzonden via een voor koeriersdienst ondertekende koeriersdienst, u ontvangt van ons een bevestiging van de verzending per e-mail met daarin het trackingnummer en de gebruikte koerier. U kunt uw bestelling dan tot aan uw deur volgen en traceren. Koop met 100% vertrouwen bij ons met onze belofte om de prijs te evenaren. Als je een aankoop doet en een andere website bezoekt die hetzelfde artikel aanbiedt tegen een lagere prijs dan de onze, dan beloven we je het verschil terug te betalen, samen met nog eens 10% van het verschil binnen 14 dagen na je aankoop.

Deze lijken op gaasmembranen die zijn ontworpen om de kieming van onkruid in uw kunstgras tegen te gaan. Zorg ervoor dat het wietweefsel minimaal 100 mm dik blijft en overlapt met het steengemalen materiaalmengsel, want dit biedt de beste bescherming voor je grasmat. Wat er onder uw kunstgras terechtkomt, hangt af van twee factoren: de toestand van de locatie en wat er eerder is geweest. Een onkruidmembraan is aan te raden als het gebied vrij gevoelig is voor onkruidgroei of als u gewoon wilt voorkomen dat dat vervelende onkruid door uw kunstgras omhoog duwt.

Een hoogwaardig onkruidmembraan helpt voorkomen dat er onkruid door de grasmat groeit en uw kunstgazon verpest. Je kunt je wietmembraan onder de subbasis of op de bovenkant van het granostof installeren, hoe dan ook, het resultaat zal hetzelfde zijn. Als u huisdieren bezit en overweegt om huisdiervriendelijk kunstgras aan te leggen dat uw huisdieren vaak kunnen gebruiken, dan wordt het niet aanbevolen om een onkruidmembraan te leggen, omdat dit de vochttoevoer kan vertragen. In dat geval kunt u na installatie regelmatig een onkruidverdelger op waterbasis bovenop uw kunstgras gebruiken om te voorkomen dat het vervelende onkruid binnendringt.

Als u uw kunstgras op harde oppervlakken zoals dek, terras of beton wilt plaatsen, kunt u overwegen om eerst Astro Cushion te installeren. Astro Cushion helpt bij het creëren van een zachter oppervlak, wat ideaal is als het door jonge kinderen wordt gebruikt. Astro Cushion is volledig poreus, wat betekent dat het vocht normaal doorlaat, wat erg belangrijk is voor een kunstgazon. Het Astro-kussen is 10 mm dik en als je het in een speeltuin of op school installeert, voldoet het aan de vereiste kritieke valhoogte in het VK.

Het wordt niet aanbevolen om kunstgras of Astro-kussen op de bovenkant of op harde oppervlakken te gebruiken als het door huisdieren wordt gebruikt. Een goed afvoersysteem is vereist om kunstgras huisdiervriendelijk te maken. Het creëren van een goed, hoogwaardig drainagesysteem voor uw kunstgras is van groot belang als u de duurzaamheid van uw grasmat wilt garanderen. Het belangrijkste aspect van wat er onder kunstgras gebeurt, is het drainagesysteem.

Het niet installeren van een afvoersysteem of het aanleggen van een slecht drainagesysteem kan leiden tot een instabiel of onbruikbaar kunstgazon. Het wordt aanbevolen om een materiaal te gebruiken dat bekend staat als Granite Dust om een afvoersysteem voor uw grasmat te creëren. Dit materiaal is vrij poreus en toch sterk en zorgt ervoor dat vocht vrij kan stromen. Dit granietstof kan tot een diepte van ongeveer 25 mm worden gelegd, afhankelijk van de plaats waar u de grasmat installeert.

Granietstof moet worden samengeperst met behulp van een gekke plaat om een stevig, sterk oppervlak te creëren. Breng na het egaliseren van de grond een dunne laag gemalen granietsteen of een ander steenaggregaat aan om te consolideren. Een laag van 25 mm wordt aanbevolen voor een stevige basis met een goed afvoersysteem. Drainage is heel belangrijk als u uw kunstgazon er het hele jaar door als nieuw en mooi uit wilt laten zien.

Je kunt ook een laag geotextiel toevoegen om te voorkomen dat ongewenst onkruid door de grond prikt. Je kunt nu ook een zand- of schokabsorberende laag aanbrengen, wat zal helpen om het gevoel van je nieuwe grasmat onder je voeten te verbeteren. Als je in dit stadium het onkruidmembraan toevoegt, zorg er dan voor dat het stevig en zo gelijkmatig mogelijk in de grond zit om de beste afwerking te krijgen. Infill helpt ook bij het beschermen van de ondergrond die op kunstgras wordt gebruikt tegen schadelijke UV-stralen.

Als u zand opvult in uw kunstgras, voorkomt u dat het onkruidmembraan en de kunstgrasrollen plooien of kreukels krijgen. Het helpt om ze op hun plaats te houden. Om het gazon nog beter te beveiligen, kunt u een strooier gebruiken om een laag silicazand aan het gras toe te voegen. Dit kan helpen om het gazon wat zwaarder te maken en te voorkomen dat het beweegt.

Maar als u zich zorgen maakt over het opsporen van vuil of zand in uw huis, sla deze stap dan over. We hopen dat dit alle verschillende basisvoorbereidingsscenario's omvat waarin u zich kunt bevinden wanneer u kunstgras in uw ruimte installeert. Bij het voorbereiden van de ondergrond voor kunstgras op een helling of heuvel, kunnen er enkele extra stappen nodig zijn om ervoor te zorgen dat de helling stevig is en dat de grasmat na verloop van tijd niet glijdt en beweegt. Bereid de basislaag van kunstgras voor op dezelfde manier als de fabrikanten aanbevelen, en leg deze bestratingstegels langs het oppervlak voordat u het nepgras afrolt.

.

Leave Reply

Required fields are marked *