Hoe maak je de grond klaar voor het aanleggen van kunstgras

Voordat u met uw kunstgrasinstallatie begint, moet u uw huiswerk maken en uw terrein plannen. Tegenwoordig kun je kunstgras kopen, zoals dat van DFW Turf, dat er zo groen en weelderig uitziet dat je zou zweren dat een professionele landschapsarchitect net klaar is met het verzorgen en besproeien van je tuin.

Hoe maak je de grond klaar voor het aanleggen van kunstgras

Voordat u met uw kunstgrasinstallatie begint, moet u uw huiswerk maken en uw terrein plannen. Tegenwoordig kun je kunstgras kopen, zoals dat van DFW Turf, dat er zo groen en weelderig uitziet dat je zou zweren dat een professionele landschapsarchitect net klaar is met het verzorgen en besproeien van je tuin. Voeg om te beginnen een laag schokabsorberend materiaal toe. Kunstgras wordt op dezelfde manier gelegd als tapijt bij u thuis.

Leg de lagen kunstgras gelijkmatig naast elkaar tot je het hele gebied bedekt hebt. Aan de buitenkant moet je wat extra gras achterlaten zodat ze erin passen voor een perfecte en stevige pasvorm, zodat er geen openingen overblijven. Kunstgras aanleggen is een geweldige manier om je tuin een frisse uitstraling te geven zonder je zorgen te hoeven maken over maaien of besproeien. Met de juiste voorbereiding en installatie kunt u jarenlang genieten van een prachtig gazon.

Leave Reply

Required fields are marked *